Welkom bij Raising Kids

Raising Kids biedt professionele workshops en trainingen. In ons aanbod sluiten wij aan bij maatschappelijke ontwikkelingen en vragen van ouders, scholen en professionals. Binnen het aanbod werken wij, met effectieve inzet van mensen en middelen, op basis van heldere pedagogische uitgangspunten. Wij creëren plezier vanaf de start in het leven, en stimuleren wij het plezier in leren, door ontdekken, spelen, beweging, muziek, taal, leren samenwerken, groei in zelfvertrouwen.
Connect Raising Kids

Raising Kids

Ontdekkend leren

Samen echt contact, door een fijne hechting op te bouwen en dat begint al bij het begrijpen van je kindje, direct na geboorte door actief te reageren op het huilen. Als ze 4 maanden oud zijn gaan ze actief rondkijken. Kinderen leren door te observeren, het na te doen, te ontdekken, te spelen, en in alle programma’s is dit dus mogelijk.
Wij willen ouders en kinderen de gelegenheid bieden om samen de wereld te ontdekken, door samen aan de slag te gaan met taal, beweging, muziek, voelen, proeven. Wil je meer weten, voor wie welk programma geschikt is, neem dan een kijkje bij:

Ik wil graag meer weten over één van de programma's

Dat kan natuurlijk altijd, neem gerust contact met ons op!
Bel ons +31 682 922 884