Peuter

Peuter Programma

2,5 tot 4 jaar

Raising Kids houdt er rekening mee dat ieder kind zich ontwikkelt  in zijn of haar eigen tempo. Het ene kind is immers het andere niet. Wij geven daarom volop aandacht aan de ontwikkeling binnen elke leeftijdsfase en weten dat het niet altijd mogelijk is, om de ontwikkeling van kinderen te vergelijken. We vertellen hier over in de verschillende programma’s.

Peuter Raising Kids

Ontwikkelingen van een Peuter

Ontdekkend leren

Wat gebeurt er veel in deze periode, van naast elkaar spelen tot samen spelen. Bewustwording van het eigen gedrag, afspraken maken lukt steeds beter. Muziek om te dansen, liedjes en rijmpjes om te zingen, alles om maar iets nieuws te leren is geweldig. Rollenspel, zoals een picknick of vader/moeder rollenspel zal je ook steeds meer terug zien komen in het spel.

  • Fantasie
  • Beweging
  • Liedjes en rijmpjes
  • Samenspel
  • Bewust wording
  • Zelfkennis

Voor onze Peuters

Programma details

Onze programma’s helpen uw kind hun zelfvertrouwen te ontwikkelen, maar ook op het gebied van taal- en zintuiglijke ontwikkeling, waar we samen gaan werken aan stimulering van de sociale, taal, emotionele en fysieke vaardigheden.

Driftbuien – Communicatie, je merkt best dat je peuter van alles wil vertellen, waarschijnlijk gaat dat al best heel goed, toch is de wereld zoveel groter en hun woordenschat nog beperkt. Ze willen graag groot zijn, “zelf doen”, grenzen zoeken, ze ontdekken hun “eigen wil”. Maar hoe vertellen ze dan toch wat er is en wat ze voelen? Met Baby- en kindgebaren bied je ze echt de gelegenheid om zichzelf nog beter uit te drukken… Wil je meer weten over Baby- en kindgebaren, lees dan hier verder.

Nieuwsgierige peuters zijn altijd op onderzoek uit, ze willen alles ontdekken, super leuk! We bieden dan ook een prachtig programma voor deze onderzoekende kinderen, vanaf de leeftijd van 2 jaar kunnen ze meedoen met onze wetenschappelijke lessen van Mini Professors.

Hier gaan we gezamenlijk op ontdekkingstocht, aan de hand van interessante onderwerpen, zoals bijvoorbeeld “licht en donker”en “magneten”. Ontdek hier meer over Mini Professors

Ik wil graag meer weten over één van de programma's

Dat kan natuurlijk altijd, neem gerust contact met ons op!
Bel ons +31 682 922 884

wat ouders zeggen

Recensies over Raising Kids

Dank je wel voor het geweldige programma waar onze kleuterklas aan heeft meegedaan. Ze hebben echt genoten van Mini Professors. Ik ben ook erg onder de indruk hoe je de kinderen op professionele wijze bij de les weet te houden. gewoonweg WOUW!

Sandra Biertmans

Kleuterjuf

Linda je lessen zijn geweldig! Elke ouder zou hier z’n voordeel mee moeten doen. Je leert zoveel in een stimulerende en veilige omgeving. Ik denk echt dat kinderen hier een groot voordeel hebben in de huidige wereld! Bedankt voor alles!

Henry Gerritsen

Vader van Luna

Zoals elke moeder wil ik het beste voor mijn kindje. Ik heb daarom de Baby Sensory klassen gevolgd; zo ontzettend leuk en leerzaam! Jammer dat mijn kindje nu te oud is inmiddels. Wij hebben er ontzettend van genoten. Ontzettend bedankt Linda

Danna Nicolai

Moeder