Mini Professors

Welkom bij Mini Professors

A WOW Company

Mini Professors is een interessant wetenschappelijk programma voor jonge kinderen. In de leeftijd van 2 to 6 jaar willen kinderen niets liever dan nieuwe dingen leren en ontdekken. Met de lessen van Mini Professors krijgen ze de kans om te ontdekken, door onder andere, zelf proefjes te doen.

Mini Professoers Raising Kids

Mini Professors

Ontstaan en activiteiten

Mini Professors

A WOW Comany

Mini Professors is voor onderzoekende, nieuwsgierige kinderen. Die het leuk vinden om op ontdekkingstocht te gaan in de wereld om hen heen. Naast de wekelijkse lessen, is het mogelijk om een thema workshop te geven op de basisscholen, maar ook op de Peuterspeelzalen of een groep van het kinderdagverblijf, of bij gastouders. Een groot succes zijn ook de kinderfeestjes, waarbij we in overleg een geweldig thema uitkiezen

Op verschillende dagen van de week bieden wij de lessen aan, tijdens de les, kan je kind samen met andere kinderen de wetenschappelijke wereld ontdekken. De kinderen zijn ingedeeld in verschillende leeftijdsgroepen. Thema’s zijn bijvoorbeeld  “het weer”, “vulkanen”, “kleuren”, “zintuigen”. Aanmelden kan via onze boekingspagina!

Wil je iets bijzonders doen op het verjaardagsfeest van jouw kind, dat is mogelijk! Neem contact op en dan bespreken we samen de verschillende mogelijkheden, en maken we een leuk programma, op basis van een gekozen thema. We kunnen dan een workshop bij jullie thuis verzorgen of op een door jullie gehuurde locatie.

Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor op school, een leuke workshop welke aansluit op een thema periode, bijvoorbeeld insecten, behalve een eenmalige les, kunnen we ook een lessenblok aanbieden, zodat jullie de techniek en natuurlessen hiermee kunnen indelen. In overleg bespreken we de wensen en mogelijkheden. Stuur een e-mail of neem contact op.

Tijdens jullie jaarfeest, jubileumfeest, thema week, of gewoon zomaar! We helpen graag om iets leuks, bijzonders aan de kinderen van jullie organisatie aan te bieden. In overleg bespreken we de wensen en mogelijkheden. Stuur een e-mail of neem contact op via ons contact formulier. Eenmalig of een reeks lessen, beide is mogelijk.

Voor de jongste groep op de BSO, kinderen in de leeftijd van 4 – 6 jaar, is het leuk om een eenmalige een leuke thema les te volgen, of we kunnen een reeks lessen aanbieden. We hebben verschillende mogelijkheden. Vraag naar de mogelijkheden.

Meld je nu aan voor een gratis proefles!

En ga met ons mee op ontdekking
Bel ons +31 682 922 884

wat ouders zeggen

Over Mini Professors

Mijn zoon vraagt elke ochtend, mag ik naar juf Linda vandaag”

Nadia

moeder

Wat is het genieten van de lessen en de ontdekkingen samen met mijn dochter

Albana

Moeder

De verwondering in zijn ogen bij het zien van de experimenten, die zijn goud waard.

Marcel de Graaff

Vader