Dunstan Babytaal

Welkom bij Dunstan Babytaal

0 to 4 maanden

Dunstan Babytaal is een methode waarmee je het huilen van je baby beter kan begrijpen, want huilen is ook communicatie, je kan met deze methode de  vijf verschillende huiltjes of geluiden van je baby herkennen. Hiermee kan je erachter komen waarom je baby huilt en wat hij nodig heeft.!!!

Dunstan Babytaal - Raising kids

Dunstan Babytaal

Ontstaan en activiteiten

Dunstan Babytaal

Van 0 tot 4 maanden.

Het is zo fijn om vanaf dag 1, je kindje te begrijpen! Het geeft jullie zelfvertrouwen in de zorg voor jullie kindje, als je verstaat wat zijn of haar behoefte is. Je kan bewust geven wat hij/zij nodig heeft, wanneer het aangeeft dat het honger heeft of darmkrampjes, of er zit een boertje dwars. Volg in je laatste trimester de cursus of net na de bevalling. Of geef het als een cadeau!

In deze bijeenkomst voor zwangeren hebben we het over de achtergrond van Dunstan babytaal en bespreken we de 5 huiltjes; beluisteren we de geluiden; gaan we leren de geluiden te herkennen en gezamenlijk oefenen, zodat je goed voorbereid bent, om de geluiden bij jouw kindje te herkennen. Het is fijn om kraamzorg te hebben, die ook kennis heeft van Dunstan Babytaal. Neem contact op, voor een afspraak te plannen, om deze cursus te volgen.

Gefeliciteerd, je kindje is geboren! Heb je geen tijd gehad, om tijdens je zwangerschap de cursus te volgen, en wil je toch nog meer weten over de Babytaal, of huilt je baby zoveel en weet je het even niet meer… Ik wil je graag helpen met een fijne start, laat wat van je horen, dan kom ik langs. We gaan dan ook het dagboek leren gebruiken en luisteren naar de opnamen van je eigen kindje.

Dunstan Babytaal als cursus aanbieden tijdens een babyshower of als kraamcadeau is een dankbaar en welkom cadeau voor de ouders. Je krijgt een voucher om aan te bieden aan de ouders, en zij kunnen zelf een afspraak inplannen. Stuur een e-mail of neem contact  op via ons contactformulier

Voor studenten aan een MBO/HBO opleiding, bij een kraamorganisatie of op ziekenhuisafdeling, een intervisiegroep van logopedisten of andere belangstellenden, is het mogelijk om een introductieworkshop aan te vragen. Een introductie workshop kan ook gecombineerd worden met bijvoorbeeld babygebaren. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Meld je nu eenvoudig aan via de webshop!

En ga met ons mee op ontdekking
Bel ons +31 682 922 884

wat ouders zeggen

over Dunstan Babytaal

“Ze waren er zooo blij mee! Echt een aanrader als kraam cadeau!”

Natalie van Gelder

Zus

“Wat fijn om de huiltjes nu te kunnen koppelen aan de behoeftes en fijn om gebaren te leren en zo met de kinderen te kunnen communiceren”

KDV ’t Mereltje – Bilthoven

pedagogisch medewerker

Echt verbaast dat het echt zo werkt! Ik werk op de neonatologie afdeling, en ze doen het echt allemaal! Wat gaaf om te ontdekken.

Henny Bos van Bergen

Verpleegkundige