Dreumes

Dreumes Programma

1 tot 2,5 jaar

Raising Kids houdt er rekening mee dat ieder kind zich ontwikkelt  in zijn of haar eigen tempo. Het ene kind is immers het andere niet. Wij geven daarom volop aandacht aan de ontwikkeling binnen elke leeftijdsfase en weten dat het niet altijd mogelijk is, om de ontwikkeling van kinderen te vergelijken. We vertellen hier over in de verschillende programma’s.

Dreumes tent

Ontwikkelingen van een Dreumes

Ontdekkend leren

Is het water koud of warm? En het zand, wat kan je daarmee doen? Is het makkelijker lopen over het zand of door het water? Kan ik water vastpakken met mijn handjes? Lukt het om mijn evenwicht te houden? Allemaal ontdekkingen die gedaan worden. Mini Professors is een programma wat hierbij aansluit!

  • Motoriek
  • Cognitief
  • Taal (begrip)
  • Sociaal – Emotie
  • Zintuiglijk
  • Persoonlijkheid

Voor onze Dreumessen

Programma details

Onze programma’s helpen uw kind hun zelfvertrouwen te ontwikkelen, maar ook op het gebied van taal- en zintuiglijke ontwikkeling, waar we samen gaan werken aan stimulering van de sociale, taal, emotionele en fysieke vaardigheden.

Een van de programma’s die we aanbevelen is Baby Sensory, waar jullie dreumes,  tot hij of zij 15 maanden is van kan genieten. Het zijn superleuke activiteiten om de wereld te ontdekken. Van samen zingen, muziek maken, tot samen spelen, Elke week hebben we een ander thema waar we mee aan de slag gaan! Je kan zowel een losse les of een reeks lessen boeken

Praten is de volgende mijlpaal waar ouders zich doorgaans van bewust zijn. Het eerste woordje van een dreumes komt gemiddeld  rond 12 maanden. Het vocabulaire  van het kind zal dan gestaag blijven uitbreiden  tot ongeveer de leeftijd van 18 maanden waarna de taal snel toeneemt (7-9 nieuwe woorden per dag)! Gebruik van baby gebaren kan hierbij helpen! Wil je meer weten over Baby- en kindgebaren, lees hier dan verder.

Je nieuwsgierige dreumes is altijd op onderzoek uit, wil alles weten en ontdekken, super leuk natuurlijk! We bieden een prachtig programma voor deze onderzoekende kinderen, vanaf de leeftijd van 2 jaar kunnen ze meedoen met ons wetenschappelijk programma van Mini Professors.

Hier gaan we gezamenlijk op ontdekkingstocht, aan de hand van interessante onderwerpen, zoals bijvoorbeeld “licht en donker” en “magneten”. Ontdek hier meer over Mini Professors

Ik wil graag meer weten over één van de programma's

Dat kan natuurlijk altijd, neem gerust contact met ons op!
Bel ons +31 682 922 884

wat ouders zeggen

Recensies over Raising Kids

Dank je wel voor het geweldige programma waar onze kleuterklas aan heeft meegedaan. Ze hebben echt genoten van Mini Professors. Ik ben ook erg onder de indruk hoe je de kinderen op professionele wijze bij de les weet te houden. gewoonweg WOUW!

Sandra Biertmans

Kleuterjuf

Linda je lessen zijn geweldig! Elke ouder zou hier z’n voordeel mee moeten doen. Je leert zoveel in een stimulerende en veilige omgeving. Ik denk echt dat kinderen hier een groot voordeel hebben in de huidige wereld! Bedankt voor alles!

Henry Gerritsen

Vader van Luna

Zoals elke moeder wil ik het beste voor mijn kindje. Ik heb daarom de Baby Sensory klassen gevolgd; zo ontzettend leuk en leerzaam! Jammer dat mijn kindje nu te oud is inmiddels. Wij hebben er ontzettend van genoten. Ontzettend bedankt Linda

Danna Nicolai

Moeder