De Baby Club

Welkom bij
'De Baby Club'

by Baby Sensory a WOW Company

Elke week een nieuwe superleuke en leerzame les. Er is altijd iets nieuws en spannends om naar uit te kijken. En maken jij en je baby nieuwe vrienden. Er worden liedjes gezongen en muziek gemaakt en ontdekken we de wereld om ons heen. In onze themalessen zullen jij en je baby door de sneeuw dwarrelen, lachen om de kriebels in de jungle, een onderwaterwereld verkennen, met ons meegaan op een dierenavontuur, de kleine eenden voorbij zien zwemmen, je verwonderen over de magie die je meemaakt. Aanmelden kan via deze link of vraag een proefles aan. Welkom bij de club!

De baby club

Over
'De Baby Club'.

Ontstaan en activiteiten

De Baby Club

Is het geschikt voor:

Allereerst is ‘De Baby Club’ natuurlijk voor de baby’s, voor wie het programma is ontwikkeld, om samen met de ouders de wekelijkse lessen te volgen, maar er zijn ook mogelijkheden voor een workshop tijdens een boekstart event, op een kinderdagverblijf, baby’s eerste verjaardag, lezing op een professionaliserings- event.

Op verschillende dagen van de week bieden wij de lessen aan, tijdens dit uur, kan je samen met je kindje spelen, ontdekken, leren, zingen, genieten en mooie herinneringen maken.

Voor iedere (groot-) ouder met een kindje in de leeftijd van 0-15 maanden, is het mogelijk om deze lessen wekelijks bij te wonen, aanmelden kan via onze webshop!

Wil je iets bijzonders voor de allereerste verjaardag, ook dat is mogelijk! Neem Contact op en dan bespreken we samen de mogelijkheden, en maken we een leuk programma. We kunnen de favoriete activiteiten van jullie uitkiezen en deze verwerken in een superleuke les. Dit kan thuis in de huiskamer of op een locatie naar keuze.

Er zijn veel verschillende mogelijkheden in een bibliotheek, een leuke workshop tijdens boekstart event, of meerdere workshops tijdens een groot babyfestival. Een workshop kan ook worden uitgevoerd op basis van een boek; zoals bijvoorbeeld, “ik voel, ik voel een beer”. In overleg bespreken we de wensen en mogelijkheden. Stuur een e-mail of neem contact op via ons contactformulier

Tijdens jullie jaarfeest, jubileumfeest, thema week, of gewoon zomaar op de babygroep. We helpen graag om iets leuks, bijzonders aan de ouders en baby’s van jullie organisatie aan te bieden. Dit kan zijn op basis van een thema en/of aansluiten bij jullie missie/visie. In overleg bespreken we de wensen en mogelijkheden. Stuur een e-mail of neem contact op via ons contactformulier

Een studiedag voor uw pedagogische medewerkers van kindcentra of een thema bijeenkomst voor alle aangesloten (gast-)ouders van een gastouderbureau of een workshop tijdens een gastles op het MBO/HBO kunnen wij voor u verzorgen, neem contact op voor de mogelijkheden.

Meld je nu aan voor een gratis proefles!

En ga met ons mee op ontdekking
Bel ons +31 682 922 884

wat ouders zeggen over:

'De Baby Club'

Ontzettend leuk voor zowel de kindjes als de ouders

Brigitte Lamoen

Moeder

Bedankt dat onze ouders zo’n ontzettend leuke vriendengroep hebben gekregen, dank zij de ontmoeting in jouw lessen

Levi, Lizzy, Lucas & Rocka

Deelmemende kinderen

Bedankt dat wij op  onze babygroep met leidsters en (groot-) ouders een leuke Baby Sensory bijeenkomst konden doen!”

Mirjam Cooke van het Ende

Partou Zeewolde

De waardering van raising-kids.nl/winkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 7 reviews.