Baby

Baby Programma

van 0 jaar tot 14 maanden

De meest wonderbaarlijke vooruitgang in de ontwikkeling is de hersenstructuur van uw baby, welke plaats vindt  in het eerste levensjaar. Gedurende deze periode worden er elke seconde een verbazingwekkende 2 miljoen nieuwe hersencelverbindingen aangemaakt. Aan het einde van het eerste jaar zijn de hersenen van uw baby in volume verdubbeld als direct gevolg van zintuiglijk leren vanaf de geboorte!

Raising Kids baby

Zintuiglijke stimulering

Door Prikkeling Leren

Kinderen leren hun wereld verkennen door het gebruik van hun zintuigen. In onze programma’s en activiteiten ligt de focus op het ontdekken daarvan. Wij faciliteren het programma van Baby Sensory bij De Baby Club, wat naadloos aansluit op de ontwikkeling van deze leeftijdsgroep.

  • Voelen
  • Ruiken
  • Proeven
  • Luisteren
  • Bewegen
  • Hechting

Quote – “Een zintuiglijke omgeving die rijk is aan beelden, geluiden, geuren en texturen bevordert de hersengroei, vergroot de capaciteit voor intellectuele ontwikkeling en vormt de basis voor al het toekomstige leren.” –  Dr. Lin Day

Voor Baby's

Leeftijd 0 - 1 Jaar

Voor deze leeftijdsgroep hebben we drie programma’s op gebied van taal- en zintuiglijke ontwikkeling, waar we samen gaan werken aan stimulering van de sociale, taal, emotionele en fysiek vaardigheden.

De eerste 3-4 maanden communiceert je baby al heel duidelijk met jou, al is dit vanuit lichamelijk reflex, je kan je kindje leren verstaan, door het leren van Dunstan Babytaal, hierin leer je de verschillende huiltjes van je kindje onderscheiden en kan je jouw kindje precies geven, waar hij/zij zo’n behoefte aan heeft. Als je kindje veel huilt en je weet het niet meer zo goed, ik wil je graag helpen, neem dan contact op om een afspraak te maken.

Na zo’n 4 maanden worden baby’s zich meer bewust van hun omgeving, gaan bewust contact zoeken, gaan je volgen, kijken naar je bewegingen, luisteren naar je stem, en bestuderen je gezichtsuitdrukkingen.  Baby- en kindgebaren is dan de kans om jong te communiceren met je baby. Zwaaien is een gebaar om dag te zeggen en wonderlijk genoeg leren alle kinderen zwaaien. Waarom? omdat we allemaal zwaaien, en zo kan je nog veel meer gebaren aanleren. Wil je meer weten over Baby- en kindgebaren, lees dan hier verder.

De Baby Club geeft de lessen van baby sensory, het eerste babyprogramma dat een complete benadering van leren en sensorische ontwikkeling bied voor baby’s van 0-15 maanden en stimuleert in de ontwikkeling en geeft een mogelijkheid voor waardevolle herinneringen. Dr. Lin Day heeft met  haar jarenlange ervaring dit programma ontwikkeld. Zij is een van de toonaangevende ouderschapsexpert in het Verenigd Koninkrijk. Lees meer over ‘De Baby Club

Ik wil graag meer weten over één van de programma's

Dat kan natuurlijk altijd, neem gerust contact met ons op!
Bel ons +31 682 922 884

wat ouders zeggen

Recensies over Raising Kids

Dank je wel voor het geweldige programma waar onze kleuterklas aan heeft meegedaan. Ze hebben echt genoten van Mini Professors. Ik ben ook erg onder de indruk hoe je de kinderen op professionele wijze bij de les weet te houden. gewoonweg WOUW!

Sandra Biertmans

Kleuterjuf

Linda je lessen zijn geweldig! Elke ouder zou hier z’n voordeel mee moeten doen. Je leert zoveel in een stimulerende en veilige omgeving. Ik denk echt dat kinderen hier een groot voordeel hebben in de huidige wereld! Bedankt voor alles!

Henry Gerritsen

Vader van Luna

Zoals elke moeder wil ik het beste voor mijn kindje. Ik heb daarom de Baby Sensory klassen gevolgd; zo ontzettend leuk en leerzaam! Jammer dat mijn kindje nu te oud is inmiddels. Wij hebben er ontzettend van genoten. Ontzettend bedankt Linda

Danna Nicolai

Moeder