Baby Sensory

Welkom bij Baby Sensory

A WOW Company

Baby Sensory is het eerste babyprogramma dat een complete benadering van leren en sensorische ontwikkeling bied voor baby’s van 0-15 maanden en stimuleert in de ontwikkeling en geeft een mogelijkheid voor waardevolle herinneringen. Dr. Lin Day heeft met  haar jarenlange ervaring dit programma ontwikkeld. Zij is een van de toonaangevende ouderschapsexpert van het Verenigd Koningkrijk.

logo Baby Sensory

Over Baby Sensory

Ontstaan en activiteiten

Baby Sensory is een zintuigelijk ontwikkelingsprogramma voor ouders met hun baby, vanaf de geboorte tot en met 15 maanden. De lessen zijn speciaal ontworpen vanaf de geboorte, om de ontwikkeling van je kind te stimuleren, ze zitten vol met een ongelooflijke diversiteit aan geluiden, geuren, zichten, texturen, muziek, dans, zang en meer. Het programma is ontwikkelt door Dr. Lin Day, vanuit haar ervaring van meer dan 35 jaar en vele onderzoeken is dit unieke programma ontstaan.

Baby Sensory

Is het geschikt voor:

Allereerst is Baby Sensory natuurlijk voor de baby’s, voor wie het programma is ontwikkeld, om samen met de ouders de wekelijkse lessen te volgen, maar er zijn ook mogelijkheden voor een workshop tijdens een boekstart event, op een kinderdagverblijf, baby’s eerste verjaardag, lezing op een professionaliserings-event.

Op verschillende dagen van de week bieden wij de lessen aan, tijdens dit uur, kan je samen met je kindje spelen, ontdekken, leren, zingen, genieten en mooie herinneringen maken.

Voor iedere (groot-) ouder met een kindje in de leeftijd van 0-15 maanden, is het mogelijk om deze lessen wekelijks bij te wonen, aanmelden kan via onze boekingspagina!

Wil je iets bijzonders voor de allereerste verjaardag, ook dat is mogelijk! Neem Contact op en dan bespreken we samen de mogelijkheden, en maken we een leuk programma. We kunnen de favoriete activiteiten van jullie uitkiezen en deze verwerken in een superleuke les. Dit kan thuis in de huiskamer of op een locatie naar keuze.

Er zijn veel verschillende mogelijkheden in een bibliotheek, een leuke workshop tijdens boekstart event, of meerdere workshops tijdens een groot babyfestival. Een workshop kan ook worden uitgevoerd op basis van een boek; zoals bijvoorbeeld, “ik voel, ik voel een beer”. In overleg bespreken we de wensen en mogelijkheden. Stuur een e-mail of neem contact op via ons contactformulier

Tijdens jullie jaarfeest, jubileumfeest, thema week, of gewoon zomaar op de babygroep. We helpen graag om iets leuks, bijzonders aan de ouders en baby’s van jullie organisatie aan te bieden. Dit kan zijn op basis van een thema en/of aansluiten bij jullie missie/visie. In overleg bespreken we de wensen en mogelijkheden. Stuur een e-mail of neem contact op via ons contactformulier

Een studiedag voor uw pedagogische medewerkers van kindcentra of een thema bijeenkomst voor alle aangesloten (gast-)ouders van een gastouderbureau of een workshop tijdens een gastles op het MBO/HBO kunnen wij voor u verzorgen, neem contact op voor de mogelijkheden.

Hoe kan ik mijn kind aanmelden voor een les?

Ga met ons mee op ontdekking
Bel ons +31 682 922 884

wat ouders zeggen

Over Baby Sensory

Ontzettend leuk voor zowel de kindjes als de ouders

Brigitte Lamoen

Moeder

Bedankt dat wij op  onze babygroep met leidsters en (groot-) ouders een leuke Baby Sensory bijeenkomst konden doen!”

Mirjam Cooke van het Ende

Partou Zeewolde

Wat fijn dat je Baby Sensory bijeenkomst kwam geven tijdens onze boekstart bijeenkomst, ouders en kinderen hebben genoten, tot de volgende keer

Jose Tammer

Bibliotheek Wageningen
De waardering van raising-kids.nl/winkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.