Nieuwsbrief week 29 en 30

Nieuwsbrief week 29 en 30

De tijd vliegt voorbij, we zijn bijna 6 weken geleden gestart met onze webshop en we hebben het webwinkelkeur! Wat dat betekent?

We voldoen aan alle eisen voor een betrouwbare webshop, waar je dus met een gerust hart kunt shoppen, zonder zorgen!

Keurmerk webwinkel

Wij waarderen het enorm wanneer je na een aankoop in onze webshop, een beoordeling wilt geven, daardoor laat je andere ook weten dat ze veilig gebruik kunnen maken van onze webshop!

Hopelijk checken jullie regelmatig de webshop, ook de afgelopen weken is er hard gewerkt om ons assortiment uit te breiden. Wat erg fijn is dat we een hele mooie lijn hebben kunnen toevoegen, met daarin onder andere: ecologische luiers en fijne verzorgingsproducten!  En we hebben nog veel meer leuke, bijzondere en unieke producten die in de komende periode zullen volgen. Hou het in de gaten!

Geboortekaartjes actie

Geboortekaartjes actie

We hebben nu een superleuke actie! Ben jij net bevallen, of ken je iemand die net is bevallen? Stuur dan het geboorte kaartje op naar Raising kids. Je krijgt dan 5% korting in onze webshop én je maakt kans op een superleuk geboortepakket! Kijk snel verder!

Activiteiten week 29 en 30

In de komende weken kan je natuurlijk weer genieten van Baby Sensory – 17  juli om 10:30 uur

Er zijn nog  slechts 2 plekjes vrij, dus boek snel! Voor de lessen Baby Sensory is een zomerstop, van 18 juli t/m 13 augustus!

De volgende les zal dan zijn op vrijdag 14 augustus!

Op maandag 20 juli om 10:00 uur  is er nog een superleuke ouder/kind workshop .

Voor (groot-) ouders met hun kind(eren) van 0-3 jaar.

Een workshop duurt 40 minuten, en elke keer hebben we een ander thema. We leren de gebaren horend bij het thema, hebben een leuke activiteit, leren liedjes en een kort verhaal. En er zal een stukje uitleg gegeven worden over het gebruik van babygebaren. Een losse les is  € 7,50. Je kunt je direct aanmelden! Thema: Eten en drinken

Een Kennismakingsworkshop babygebaren; zoals het woord al zegt een kennismaking met het gebruiken van babygebaren. Op een leuke manier nemen we je mee in om babygebaren te gaan gebruiken. Boek nu! En leer 15 basisgebaren om te kunnen starten, Maandagavond 20 juli zal een online workshop zijn om 19:30 uur!

Zomerpretpas

In de komende weken gaan we meewerken aan de Zomerpretpas, net als vorig jaar, verwachten we ook dit jaar weer een enorm succes! We hebben dit jaar zelfs 8 Mini Professors workshop gepland staan! – Als jij je zomerpretpas hebt ontvangen, dan kan je je vanaf zaterdag 18 juli aanmelden! Wij hebben er zin in!

Volg je ons al op social media?

We timmeren hard aan de weg, om ook de sociale media verder te laten groeien Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram.  Heb jij het al gezien? Op Pinterest zijn we begonnen met leuke thema borden, waarbij je thema’s als kriebeldieren of hulpdiensten kunt vinden, met leuke producten uit de webshop, maar ook leuke knutsel activiteiten!

Tot slot,

Wij zijn blij met alle enthousiaste reacties! En als je vragen of tips hebt, laat het ons weten!

Hartelijke groet,

Team Raising Kids