Baby Club Amersfoort

Spelen en ontdekken is heel belangrijk voor de ontwikkeling van je kindje. Raising Kids speelt graag een belangrijk rol in de ontwikkeling van je kindje.

In een persoonlijk gesprek komt Linda snel tot een creatief en doordacht plan om de ontwikkeling van je kindje positief te stimuleren. Om tot een idee te komen, komt zij graag langs om samen met jou te kijken naar de mogelijkheden, om alle wensen omtrent een leuk ontwikkelings- programma in kaart te brengen.

>> Neem contact op met Linda Veldman.

Speelgoed bestellen

Speelgoed kun je ook zelf uitkiezen en bestellen uit onze webshop. Hier vindt u veel leuk ontwikkelingsspeelgoed wat we vanuit onze opslag in Amersfoort in heel Nederland kunnen leveren. Of het nu gaat om een eenvoudige rammelaar of wetenschappelijk proefje. Ook al onze diensten op het gebied van ontwikkelingsprogramma’s zijn uniek en volledig afgestemd op de leeftijd van jou kind en verkrijgbaar in de webshop, je krijgt altijd de persoonlijke zorg die je mag verwachten van Raising-Kids.

Magazijn in Amersfoort

Ons magazijn bevindt zich in Amersfoort. Dat betekent dat ik snel speelgoed en diensten in heel Nederland kan leveren. Je kunt rekenen op een snelle service die tegelijkertijd garant staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Je kindje verdiend het beste, nu maar ook in de toekomst. Daarom vind je in onze webshop de mooiste duurzame speelgoedmerken en verzorgingsproducten.

Puur en eerlijk zijn de basis waaruit ik werk

– Snel en zorgvuldig geleverd
– Persoonlijk en passend advies
– Uitgebreide online winkel
– Ondersteund door de beste ontwikkelingsprogramma’s
– Gemakkelijk en veilig online betalen.

Bel of mail ons. Op een voor u geschikt moment kunnen we je vragen bespreken.

Bel: 06 829 22 884

Whatsapp: 06 829 22 884

Info@raising-kids.nl

Wij blijven bereikbaar!

Vanwege het coronavirus werken wij conform de richtlijnen van het RIVM en de GGD, rondom het verzorgen van Lessen en workshops. Hierdoor kunt u onze lessen on-line volgen.

Wij werken zoveel mogelijk via telefonisch contact of via digitale communicatie middelen zoals Zoom. U kunt ons telefonisch bereiken van 8.00 uur tot 20.00 uur. Bel of Whatsapp 06 829 22 884 voor hulp bij vragen en advies over de mogelijkheden van onze programma’s en aanbod in de webshop.