Op Ontdekkingstocht

Je bent net papa of mama geworden, dit betekent, een nieuwe rol als verzorger, ontdekt nieuwe emoties/gevoelens, je gaat nieuwe ervaringen opdoen. En je vraagt je af, wat bedoeld mijn kindje toch? Communicatie begint al vroeg, waarbij je kindje zijn behoefte met jou wil delen, maar begrijpen jullie elkaar? Door het leren gebruiken van Dunstan Babytaal en met het leren van babygebaren zal je ontdekken, hoe je elkaar op jonge leeftijd al kan begrijpen!

Connect Raising Kids

Ik wil graag meer weten over één van de programma's

Dat kan natuurlijk altijd, neem gerust contact met ons op!
Bel ons +31 682 922 884

wat ouders zeggen

Recensies over Raising Kids

Dank je wel voor het geweldige programma waar onze kleuterklas aan heeft meegedaan. Ze hebben echt genoten van Mini Professors. Ik ben ook erg onder de indruk hoe je de kinderen op professionele wijze bij de les weet te houden. gewoonweg WOUW!

Sandra Biertmans

Kleuterjuf

Linda je lessen zijn geweldig! Elke ouder zou hier z’n voordeel mee moeten doen. Je leert zoveel in een stimulerende en veilige omgeving. Ik denk echt dat kinderen hier een groot voordeel hebben in de huidige wereld! Bedankt voor alles!

Henry Gerritsen

Vader van Luna

Zoals elke moeder wil ik het beste voor mijn kindje. Ik heb daarom de Baby Sensory klassen gevolgd; zo ontzettend leuk en leerzaam! Jammer dat mijn kindje nu te oud is inmiddels. Wij hebben er ontzettend van genoten. Ontzettend bedankt Linda

Danna Nicolai

Moeder